HOGYAN DOLGOZHATSZ VELEM?

DIGITÁLIS MEGOLDÁS-SPARQ MOBIL APPLIKÁCIÓ FELMÉRÉS

Saját fejlesztésű mobil applikáció segítségével mérjük (és visszamérjük) a vállalati kultúra transzformációs képességét és a pszichológiai biztonságot. Az adatok elemzésével és értelmezésével lehetővé válik, hogy a cégek költséghatékony, célzott fejlesztési programokkal javítsanak a vállalati kultúrájukon.

VÁLLALATI WORKSHOPOK

Főként felső- és középvezetői csapatoknak, illetve egyes szervezeti egységek munkatársainak tartok stratégia alkotó, transzformációt előkészítő, működést és együttműködést javító workshopokat. Legújabb fejlesztésű programjaim a kiégést megelőző és a pszichológiai biztonságos közeget létrehozó programok.

NYÍLT KÉPZÉSEK

Ezekre a több alkalmas, digitálisan tartott programokra bárki jelentkezhet. Határokat és tabukat feszegető, minden szempontból rendhagyó képzések ezek. Néhány cím a legsikeresebbekből:

  • Reboot - a vezetésről másként

  • Faszom Se Akart Vezető Lenni

  • Női napozó

  • Káromkodós workshop I-II.

Ezeket a képzéseket a LinkedIn felületen szoktam meghirdetni, illetve itt az "aktualitások" oldalon találod, ha éppen indulnak.

EGYÉNI TANÁCSADÁS

(Ez nem coaching, nem mentorálás, nem terápia, ne is próbálj címkét ragasztani rá, kérlek.) Magad is láthatod, hogy rengeteg dologgal foglalkozom, ezért egyéni ügyfeleket csak igen korlátozott számban tudok fogadni. Akik velem dolgoznak, azoknak segítek megoldani a szakmai dilemmáikat és elérni, amit szeretnének.  Ők pont olyan cél- és sikerorientáltak, mint én. Azok számára érték, amit adok, akik látványos eredményt akarnak elérni. Rengeteget kérdezek, megdolgoztatlak, cserébe kíméletlenül  őszinte vagyok. Ha nem sikerült elvennem a kedved, a kapcsolati űrlapon "Egyéni tanácsadás-várólista" címet írd a tárgymezőbe.

#partnereim