HOGYAN DOLGOZHATSZ VELEM?

DIGITÁLIS MEGOLDÁS: SPARQ MOBILAPPLIKÁCIÓS FELMÉRÉS

Saját fejlesztésű mobilapplikáció segítségével mérjük (és visszamérjük) a vállalati kultúra transzformációs képességét és a pszichológiai biztonságot. Az adatok elemzésével és értelmezésével lehetővé válik, hogy a cégek költséghatékony, célzott fejlesztési programokkal javítsanak a vállalati kultúrájukon.

VÁLLALATI WORKSHOPOK

Főként felső és középvezetői csapatoknak, illetve egyes szervezeti egységek munkatársainak tartok stratégiaalkotó, transzformációt előkészítő, működést és együttműködést javító workshopokat. Legújabb fejlesztésű programjaim a kiégést megelőzésére és a pszichológiai biztonságos közeg létrehozására fókuszálnak.

NYÍLT KÉPZÉSEK

Ezekre a többalkalmas, online programokra bárki jelentkezhet. Ezek határokat és tabukat feszegető, minden szempontból rendhagyó képzések. Néhány cím a legsikeresebbek közül:

  • Reboot – a vezetésről másként

  • Faszom Se Akart Vezető Lenni!

  • Női napozó

  • Káromkodós workshop I–II.

Ezeket a képzéseket a LinkedInen szoktam meghirdetni, illetve itt az "aktualitások" oldalon találod, ha éppen indulnak. Iratkozz fel a hírlevélre, hogy értesítést kapj a részletekről.

EGYÉNI TANÁCSADÁS

(Ez nem coaching, nem mentorálás, nem terápia, ne is próbálj címkét ragasztani rá, kérlek.) Magad is láthatod, hogy rengeteg dologgal foglalkozom, ezért egyéni ügyfeleket csak igen korlátozott számban tudok fogadni. Akik velem dolgoznak, azoknak segítek megoldani a szakmai dilemmáikat, és elérni, amit szeretnének. Ők pont olyan cél- és sikerorientáltak, mint én. Azok számára érték, amit adok, akik látványos eredményt akarnak elérni. Rengeteget kérdezek, megdolgoztatlak, cserébe kíméletlenül őszinte vagyok. Ha nem sikerült elvennem a kedved, a kapcsolati űrlapon az „Egyéni tanácsadás-várólista” címet írd a tárgymezőbe.

#partnereim