Meglepetéssel készülünk! Most érdemes regisztrálni.

Az a megtiszteltetés ért, hogy a Nyitott Akadémia többi szerzőjével és előadójával együtt egy különleges karácsonyi ajándékot készíthettem hallgatóimnak és olvasóimnak. A gombra kattintva megnézheted.

Stretch konferencia

Idén ismét megrendezik a Stretch konferenciát! Alig várom, hogy meghallgathassam a legújabb vezetési trendeket, kutatásokat, tapasztalatokat. Ha a promo linkre kattintasz, 20% kedvezményt kapsz a jegy árából. Ott találkozunk!

https://ti.to/crafthub/stretch-conference-2021/discount/FurediJuliSentMe

Spirit FM Könyv

A Spirit FM Könyvmustra című műsorának vendége voltam, ahol Nemes Annával beszélgettem a kiégésről és a könyvemről. Nagyszerű beszélgetés volt!

ELŐADÁS A KIÉGÉSRŐL, EGY ESTE VELEM ÉS PÁL FERIVEL

Óriási megtiszteltetés, és egyben roppant izgalmas alkalom, hogy Ferivel körbejárhatjuk a kiégés témáját. Tudom, hogy ő is legalább akkora szenvedéllyel kutatja a megoldást, és keresi a módszereket annak érdekében, hogy segíteni tudjon a hozzá forduló kiégésben lévőkön. Az pedig, hogy a könyvem elolvasása további ötletekre inspirálta, csak hab a tortán. November 5-én mindketten ebben a témában adunk elő.

BESZÉLGETÉS A KIÉGÉSRŐL A BRAIN BAR STÚDIÓJÁBAN

Amikor szeptemberben a Brain Bar kétnapos programján rombolhattam a mítoszokat, azzal zártam az előadásomat, hogy nemsokára megjelenik a könyvem. Így aztán a "Mi a kérdés?" című podcast-jukban mindarról beszélgetünk, amire akkor nem jutott idő.

KÖNYVBEMUTATÓ, DEDIKÁLÁS

Életem első könyvbemutatója! Öröm, boldogság, izgalom és teltház. Egy esős, októberi szerda este, száz ember (esküszöm mindössze tíz volt az ismerősöm közülük) eljött csak azért, hogy meghallgassa a beszélgetésemet Harsányi Bencével -mi másról, mint a kiégésről. Utána pedig sort kerítettünk a dedikálásra is. A filmekben ez olyan flottul megy az íróknak. Sose hittem volna, hogy mennyire oda kell figyelni, hogy nehogy elrontsam valakinek a nevét, vagy helyesírási hibát vétsek... meg egyébként is: ki ír ma még kézzel?!