ELÉG!

2021. tavaszán azt a felkérést kaptam, hogy írjak egy könyvet a kiégésről. Nagy lelkesedéssel láttam neki, hiszen bőven volt lehetőségem beleásni magam a témába, amikor magam is kiégéssel küzdöttem.

A cél az volt, hogy olyan könyv szülessen, ami kézzelfogható, gyakorlati módszereket ad ahhoz, hogy miként kerüljük el a kiégést, vagy ha már benne vagyunk, akkor hogyan tudunk kilábalni belőle. Amikor 2021. szeptemberében kijött a nyomdából, olyan izgatottan vártam a visszajelzéseket, mint talán még soha. Óriási örömmel és hálával tölt el, hogy több ezer embernek segíthetek a könyv által megértetni, hogy mi az a kiégés és hogyan tudnak megküzdeni vele.

Ha neked még nincs, itt tudod megrendelni.

#haszerdaakkorajuli

Hétről-hétre újabb írásokkal örvendeztetem meg az olvasóimat a LinkedIn platformon. Szakmai és személyes véleményeim keverednek, humorral, szarkazmussal, mindig őszintén. Ezek a legnépszerűbbek.

BÚCSÚLEVÉL

Ne örülj, nem készülök halni. Egyébként is, ha a magam által ácsolt piedesztálról vetném le habtestemet a mélybe, akkor is max. bokaficam lenne a vége. A már megénekelt valentin-napi író-olvasó találkozón (értsd: én az egy

Ezt elolvasom »

GÁZ VAN, BABÁM!

Luxusmihasznaként tengettem a mindennapokat az elmúlt időszakban, és arra jöttem rá, hogy imádnék trófeafeleség lenni! Jó, persze tudom, hogy bizonyos számok ellenem szólnak. De ha az ötven az új harminc, és délután hatig ledobok tizenöt

Ezt elolvasom »

ANYÁD

Meggyötörve ül velem szemben, üveges tekintettel bámul a semmibe, lassan csitul a felháborodás. Az utolsó körben utasították el a HR vezetői pályázatát egy jól menő start-upnál “mert túl öreg és itt csupa fiatalok dolgoznak, kilógna.

Ezt elolvasom »

#timondtátok