Csúcsragadozók

Mégis miért kellene megvenned egy újabb könyvet a vezetésről? Így is ott porosodik egy csomó kötet a polcodon, amelyek azt taglalják, miként lehetne jó vezetó belőled. Nagy lelkesen hazavitted őket, aztán rájöttél, hogy egyik sem rólad szól, hogy hiába mondják meg a tutit, sosem fogod megugrani az elváráshegyeket, amelyektől szerintük „igazi" vezetővé válhatnál, és hogy megint ugyanazokat a kamu bölcsességeket szajkózzák, amelyekről pontosan tudod, hogy az ellenkezőjük sem igaz.

Ez a könyv viszont rólad és neked szól. Akkor is, ha évtizedek óta embereket vezetsz, de akkor is, ha csak ácsingózol egy ilyen lehetőségre, családi vállalkozást gründoltál vagy beosztottként szeretnél a függöny mögé látni.

Én nem akarom neked megmondani a tutit. Viszont megtalálsz a könyvben mindent, amiről a vezetők egymás között is csak titokban beszéltek. Sorra vesszük a napi kűzdelmeket, dilemmákat, visszás és röhejes helyzeteket, kérdéseket, amelyek nap mint nap foglalkoztatnak.

Végre leszámolunk az összes kamuval. Mert biztosan te is tapasztaltad már, hogy óriási különbség van a hivatalos „mondások" és a valóság között. Beszéljük ki végre ezt a valóságot, és hagyjuk a kamut másra!

Kiadó: Jaffa Kiadó
Kategória:
vezetés, fejlesztés
Kulcsszavak:

#vezető #vezetőfejlesztés #karrier #középvezető #felsővezető #családi vállalkozás #szervezeti kultúra #pszichológiai biztonság #coaching #szervezet fejlesztés

ELÉG!

2021. tavaszán azt a felkérést kaptam, hogy írjak egy könyvet a kiégésről. Nagy lelkesedéssel láttam neki, hiszen bőven volt lehetőségem beleásni magam a témába, amikor magam is kiégéssel küzdöttem.

A cél az volt, hogy olyan könyv szülessen, ami kézzelfogható, gyakorlati módszereket ad ahhoz, hogy miként kerüljük el a kiégést, vagy ha már benne vagyunk, akkor hogyan tudunk kilábalni belőle. Amikor 2021. szeptemberében kijött a nyomdából, olyan izgatottan vártam a visszajelzéseket, mint talán még soha. Óriási örömmel és hálával tölt el, hogy több ezer embernek segíthetek a könyv által megértetni, hogy mi az a kiégés és hogyan tudnak megküzdeni vele.

BRÉKING: Nagyszerű hír, hogy már e-könyv formában is letölthető. Talán ennek is köszönhető, hogy az eladás már túllépte a tizenötezer példányt! Köszönöm mindenkinek, aki elolvasta, megosztotta, kölcsön adta, ajándékba vette, ajánlotta!

Ha neked még nincs, itt tudod megrendelni.

Kiadó: Kulcslyuk Kiadó Kft.
Kategória:
pszichológia, önismeret, fejlesztés
Kulcsszavak:

#kiégés #kiégésmegelőzés #burnout #önismeret #tünetek #főnixprogram #pszichológiaibiztonság #mentálisegészség #munkahelyiwellbeing #afuredijuli

#haszerdaakkorajuli

Hétről-hétre újabb írásokkal örvendeztetem meg az olvasóimat a LinkedIn platformon. Szakmai és személyes véleményeim keverednek, humorral, szarkazmussal, mindig őszintén. Ezek a legnépszerűbbek.

BÚCSÚLEVÉL

Ne örülj, nem készülök halni. Egyébként is, ha a magam által ácsolt piedesztálról vetném le habtestemet a mélybe, akkor is max. bokaficam lenne a vége. A már megénekelt valentin-napi író-olvasó találkozón (értsd: én az egy

Ezt elolvasom »

GÁZ VAN, BABÁM!

Luxusmihasznaként tengettem a mindennapokat az elmúlt időszakban, és arra jöttem rá, hogy imádnék trófeafeleség lenni! Jó, persze tudom, hogy bizonyos számok ellenem szólnak. De ha az ötven az új harminc, és délután hatig ledobok tizenöt

Ezt elolvasom »

ANYÁD

Meggyötörve ül velem szemben, üveges tekintettel bámul a semmibe, lassan csitul a felháborodás. Az utolsó körben utasították el a HR vezetői pályázatát egy jól menő start-upnál „mert túl öreg és itt csupa fiatalok dolgoznak, kilógna.

Ezt elolvasom »

#timondtátok