IMG_9774.jpg
SW1.jpeg
IMG-8387.JPG
IMG_7605.JPG
IMG_6578.JPG
juli_lifestyle (15).jpg
students.jpg
juli_lifestyle (8).jpg
sparq_ppt_alapok_00.jpg

FSAVL 5 alkalmas minitréning sorozat

Mindenről, ami a vezetés valódi, mindennapi tapasztalata. Ventillálás, inszájtok és mélyfúrás arról, hogy kinek mit jelent a vezetés és miért is akar(t)unk vezetők lenni? Erre számítottunk?

 Workshop a káromkodásról

Mivel szívesen feszegetem a határokat, ide tartoznak a tabu témák is, mint  a káromkodás. Helyes-e, szabad-e, mit mond el rólam, van-e helye a munkahelyen, a coachingban és egyáltalán az életben? Szabó Marci kollégámmal tereljük ezen az izgalmas utazáson a részvevőket.

Webinarok

Folyamatosan előadok a virtuális térben is mindenről, ami vezetés: remote menedzsment, pszichológiailag biztonságos csapatok vezetése vagy akár munkahelyi mentális well-being témakörökben.

Inspiráló előadások

Mindegy, hogy a közönségem 1o ember vagy 15oo, magyarul vagy angolul kell hozzájuk szólnom: szenvedéllyel, humorral beszélek mindenkit érintő témákról, legyen az a szervezeti kultúra szakmai vagy nagyon is emberi vetülete.

Panelbeszélgetés

Tapasztalatom szerint, a panelbeszélgetés lelke -akár részt veszek benne, akár én vezetem- az alapos felkészülés. Tudni kell, hogy a hallgatóságot mi foglalkoztatja és mire szeretne választ kapni. Unalmas panelt csinálni nem nagy kunszt! Az enyémek sosem azok:)

Workshopok

A csoportokkal való munkálkodást azért élvezem, mert szeretem látni a csapat dinamikáját, ahogy egymásra épülnek gondolatok vagy éppen egymásnak feszülnek a különböző nézőpontok. Így vagy úgy egymástól tanulunk. A fizikai és a szájbertérben is!

Előadás oktatás intézményben

Bizarr érzés belépni egy tanterembe. Fura mód, még mindig inkább diákként látom magam, mint előadóként. A katedrán viszont mindig rámtör a lelkesedés, hogy milyen klassz nekik, hogy a való életből kapnak példákat és nemcsak a könyvekből!

Egyéni konzultáció

Ennek a témája lehet bármi, de tényleg. Büszke vagyok arra, hogy akikkel valaha így "egyéniben" dolgoztam, azok milyen fantasztikus karriert futnak/futottak be. Közel harminc év vállalati tapasztalata megspékelve a pszichológusi végzettséggel és a no-BullShit hozzáállásommal eddig sokaknak bevált. Klasszik vagy szájber módon -minden hangszeren játszom!

Digitális megoldás

A sparQ mobil applikáció egy olyan innovatív tech megoldás, amivel a szervezetek transzformáció képességét és a vállalaton belüli pszichológiai biztonságot mérjük és nyomonkövetjük a változást.

professional rebel

+36 305206090