Webinarok

Folyamatosan előadok a virtuális térben is mindenről, ami vezetés: remote menedzsment, pszichológiailag biztonságos csapatok vezetése vagy akár munkahelyi mentális well-being témakörökben.

Inspiráló előadások

Mindegy, hogy a közönségem 1o ember vagy 15oo, magyarul vagy angolul kell hozzájuk szólnom: szenvedéllyel, humorral beszélek mindenkit érintő témákról, legyen az a szervezeti kultúra szakmai vagy nagyon is emberi vetülete.

Panelbeszélgetés

Tapasztalatom szerint, a panelbeszélgetés lelke -akár résztveszek benne, akár én vezetem- az alapos felkészülés. Tudni kell, hogy a hallgatóságot mi foglalkoztatja és mire szeretne választ kapni.

Workshopok

A csoportokkal való munkálkodást azért élvezem, mert szeretem látni a csapat dinamikáját, ahogy egymásra épülnek gondolatok vagy éppen egymásnak feszülnek a különböző nézőpontok. Így vagy úgy egymástól tanulunk. A fizikai és a szájbertérben is!

Előadás oktatás intézményben

Bizarr érzés belépni egy tanterembe. Fura mód, még mindig inkább diákként látom magam, mint előadóként. A katedrán viszont mindig rámtör a lelkesedés, hogy milyen klassz nekik, hogy a való életből kapnak példákat és nemcsak a könyvekből!

Egyéni konzultáció

Ennek a témája lehet bármi, de tényleg. Büszke vagyok arra, hogy akikkel valaha így "egyéniben" dolgoztam, azok milyen fantasztikus karriert futnak/futottak be. Közel harminc év vállalati tapasztalata megspékelve a pszichológusi végzettséggel és a no-BullShit hozzáállásommal eddig sokaknak bevált. Klasszik vagy szájber módon -minden hangszeren játszom!

Digitális megoldás

A sparQ mobil applikáció egy olyan innovatív tech megoldás, amivel a szervezetek transzformáció képességét és a vállalaton belüli pszichológiai biztonságot mérjük és nyomonkövetjük a változást.

professional rebel

+36 305206090

A vállalati transzformációval úgy vannak a vezetők, mint a tinik a szexszel: senki nem tudja pontosan, hogy kell csinálni, de mindenki erről beszél...