Csináljunk forradalmat!

REBOOT

VEZETÉS ÚJRAGONDOLVA

10 alkalmas előadás sorozat

Gyere csatlakozz hozzánk, akik megváltjuk végre a korporet világot! Újraértelmezzük az embert, a félelmet, a bukást, a sikert, a vezetés nyűgét és örömét, a benti és kinti kapcsolatokat.

Tabukat döntünk, helyére tesszük, kimondjuk és megtesszük azt, amiről mások csak suttogni mernek!

 

Nyár közepén fejeztük be az első REBOOT programot 57 résztvevővel. Amikor megkérdeztem nekik mit adott a program, ezt mondták:

  • „Szemléletváltozást.”

  • „Jó magyarázatot arra, hogy amit magam körül észlelek, nem én vagyok a hülye, hanem lehet ezt másként is csinálni.”

  • „Most már tudom milyen vezetőkre nem érdemes időt fecsérelni.”

  • „Jó volt egy új közösséghez tartozni, ahol mindenki adni akart és nem tolta senki a BS-t!”

  • „A mindennapok során tapasztalt emberi és vezetői viselkedések rendszerbe szedve, kiegészítve értelmes emberek beszélgetésével „Juli fűszer” hozzáadásával.”

Kiknek érdemes jönni?

 

Olyan vezetőknek, vagy vezetőket támogatóknak, akik a vezetés olyan vetületeit szeretnék mélyebben megismerni és beszélgetni róla: mint a vezetői magány, ki vagyok, ha éppen nem vezetek, lehetek-e introvertáltként vezető, mitől félhet egy vezető, lehetne-e mindezt a HR nélkül csinálni, hogyan tudok pszichológiailag biztonságos közeget kialakítani a csapatomból, hogy még eredményesebbek legyenek és közben nem rokkannak bele sem ők, sem én?

Hány alkalom?

 

Egy hétig, öt napon át, napi 3 óra tudásátadással, interaktív beszélgetéssel

Mennyibe kerül?

 

95.000.-/fő/hét

 

Mire számíts? Lánglelkű forradalmárok társaságára, gondolatébresztő, inspiráló előadásra, töménytelen szakmai tapasztalatra, parázs vitákra, szórványos bazmegelésre, nagy röhögésekre. Miért hagynád ki?  

Ha eldöntöd, hogy velünk töltöd öt napon át minden délelőttödet, garantálom, hogy másként fogod látni a világot!

naked1.jpeg

1. A PUCÉR VEZETŐ

Fiúk, lányok vetkőzés, csupaszra bizony! A legnehezebb témával kezdünk: a sebezhetőséggel. Vigyázat! Csak bátraknak!

dívány.jpg

2. A SZEREPOSZTÓ DÍVÁNY

Vajon milyen szerepet osztottunk magunkra? Önként és dalolva vállaltuk, vagy a szervezet kényszerítette ránk? Kinek teszünk ezzel szívességet? Mit pótolunk vele? Hogyan tudjuk újraírni?

love3.png
intro4.jpeg
macho5.jpeg

3. A SZERELMES VEZETŐ

Egomán, önmagába szerelmes vezetőtársad van-e? Vagy toxikus? Ezekről az egzotikus fajtákról fogunk beszélni. Honnan ismered fel? Milyen hatással van rád? Hogyan semlegesítheted? Hogy ne kapj sírógörcsöt, se agyvérzést?

4. JOBB BENT MINT KINT

Mit tehet az ember lánya vagy fia, ha introvertáltnak született? Lehet-e egy introvertáltból jó vezető? Hogyan ne rokkanjon bele a feladatba?

5. A MACSÓ ÉS A RIBANC

Na jó, erről muszáj beszélni: tényleg létezik férfi/női vezető? Hogy vezet egy nő vs. hogy vezet egy férfi? Mi a legrosszabb, amit egy férfi háta mögött mondanak rá és mi a helyzet a csajoknál?Beszéljünk a paygap-ről? Mit tehetsz, hogy ez megváltozzon? Mi a hatása a mítú hullámnak a korporet világban?

félvezető7.jpg
energy8.jpeg
hr9.jpeg

6. A VAGÁNY MAGÁNY

Embereket vezetni a legmagányosabb műfaj a világon, vagy ez is kamu? Te szigeteled el magad, vagy a munkaköri leírással együtt jött? Hogy tudsz így vezetni?

7. A FÉLVEZETŐ

Mindenki fél valamitől. Te vezetőként mitől félsz? Szorongást keltő helyzetek és feloldásuk. Bőven lesz miről beszélnünk!

8. PERPETUUM

Tudtad, hogy a teljesítményedet és az energiáidat is magad menedzseled? Hogyan? Részletesen végigvesszük, hogy ura legyél a helyzetnek- legalábbis a legtöbbször.

9. SE VELED SE NÉLKÜLED

Elképzeljük milyen lenne az életed HáeR nélkül. Mi változna? Hogyan boldogulnál? Rossz hír: azé az ember, aki megműveli. Jó hír: tiéd az ember.

10. KÖZEG

Tudtad, hogy a legtöbbet akkor tudják kihozni magukból az embereid, ha képes vagy pszichológiailag biztonságos közeget teremteni számukra? Pontról pontra végig vesszük hogyan csináld.

professional rebel

+36 305206090