Szóban

A járvány miatti káosz, átmenetileg felülírta a személyes jelenlétet. De sebaj, átmenetileg átköltöztem a szájbertérbe. 

 

IMG_A70E576DAFA2-1.jpeg

Mindig nagyon élvezem, amikor a szervezeti kultúra szerepéről beszélgethetek. Pláne, amikor a fintech kapcsán jön szembe. Kiváló beszélgetőtársaim voltak: Suppan Márton és Érczfalvi András

HR_Rev_2021_1200x628_in_Furedi.jpg
onlife_plakát.jpg
grafton_speaker_card_Füredi_Júlia.jpg
II_Insights-Social_Card_1920x1080 (7) (1
145893365_116814503677184_88004076194108
IMG_9346.jpg
HRFESZT.png
borealis.png
meetup.png
CHN-event-mesteriestek-20200429-3.jpg
stressz-m.jpg
chn.jpg
GREY.png
inflexion.jpeg
ecoffice.jpeg
shareIT.png
logo-harrington-starr.png

Az első hibrid konferencia, amin élőben is volt közönség! Kiváló panelbeszélgetés volt a kiégésről. Az elkészült felvételt megosztom, amint elérhető lesz.

Itt a HáeR, hol a HáeR címmel tartottam előadást ez Onlife Konferencián. 

Arra kaptam felkérést, hogy felüljek a nosztalgia vonatra és elmeséljem, hogy hogyan láttam én az elmúlt 25 év toborzását. Az előadás a gombra kattintva megnézhető

Mindenki máshogy méri, hogy mikor ért a csúcsra. Eddigi karrieremnek voltak már olyan pontjai, amiket annak tekintettem. Az, hogy meghívást kaptam ebbe a műsorba, és ezekkel a szakemberekkel beszélgethettem a szervezeti kultúra szerepéről a digitális transzformációban -számomra ez a csúcs. A podcast angol nyelvű.

Patai Krisztinával, a Future Talents cég vezetőjével arról beszélgettünk, hogy a céges belső politikában való jártasság milyen hatással van a vezetők előrelépési lehetőségeire. Vajon fejleszthető? És mi van, ha valaki nem akar ebben részt venni? A gombra kattintva meg tudod nézni a felvételt.

dr. Bácsfalvi Andrással, az MKB Compliance vezetőjével beszélgettünk vállalati kultúráról, a HáeR és a komplájensz kapcsolatáról és még egy csomó minden másról. A gombra kattintva meghallgathatod.

A korporate párválasztás dilemmái - az egyéjszakás kalandtól az örökkön örökkéig

Keynote előadásom a HR FEST-en. A gombra kattintva meghallgathatod.

Izgalmas beszélgetés volt Márton Katával (Praktiker), Tóth Gergővel (HR Feszt), Katona Melindával (Borealis) arról, hogy miként alakul a munkahelyek jövője. Blog bejegyzés és videofelvétel a gombra kattintva.

Boldogan tettem eleget Vas Dóra meghívásának, hogy a Kríziskommunikációs meetup-on beszéljek arról, hogy milyen egy válságálló szervezeti kultúra. Dóra össze is foglalta egy cikkben.

Ismét a CHN Mesteri Esték sorozat vendége leszek. Két nagyszerű vezetővel beszélgetek. Hodossy Lajos a ROCHE és Gazsi Zoltán az Eisberg ügyvezető igazgatójával a vezető és a vezetés emberi aspektusairól lesz szó meg még annyi minden másról...

Arról beszégettünk, hogy miként kell home office-ban dolgozó munkatársakat vezetni. Milyen lehetőségeket és veszélyeket hordoz magában a kényszerű bezárkózás?

Itt nézheted vissza a felvételt:

https://www.youtube.com/watch?v=w6WCkCeemx0&feature=youtu.be

A Coaching Határok Nélkül Mesteri Esték programsorozatában arról beszéltem, hogy milyen típusú transzformációk vannak és mi a szerepe ebben a vezetőnek. Ja és persze a pszichológiai biztonság is szóba került!

A szürke ötven árnyalata címmel beszélgetünk a Díjbeszedő Rt. vezetőivel arról, hogy milyen színűnek látják a szervezeti kultúrát és milyen módszerekkel lehet elérni azt, hogy vezetőként egy másmilyen színűt varázsoljanak belőle.

Breakfast and Learn: kellemeset a hasznossal. Inspiráló reggeli!

Közösségi és jövőtudatos gondolkodás a fenntarthatóság jegyében. Minden változás alapja az ember, aki akkor tud a változás motorja lenni, ha pszichológiailag biztonságos környezetben dolgozhat. Erről tartok előadást ezen a találkozón. Ja és bónusz, hogy Béres Alexandra is ott lesz. Majd behúzom a hasamat:)

https://www.facebook.com/events/naphegy-%C3%A9tterem-%C3%A9s-terasz/inspir%C3%A1ci%C3%B3s-tal%C3%A1lkoz%C3%A1sok-2-v%C3%A1ltoz%C3%A1s-2020-a-fordul%C3%B3pont-%C3%A9ve/2607034059346326/

Egyénileg már fontos a zöldülés, oké, de hogy váljon ez tudatosan a vállalati kultúra részévé?

Melyek azok a kommunikációs eszközök, platformok, módszerek, melyek segítségével egy kezdeményezés vállalatszintűvé tudja kinőni magát, és hosszú távon a kultúra részévé képes válni? Használod az összeset?  És az előadás után workshopot is tartok azoknak, akik gyakorlatban is szeretnék elindítani a kultúraváltást.

http://hrpwr.hu/esemeny/ecoffice_zold_iroda/index.php

Nagyon boldog vagyok, hogy megint meghívtak a ShareIT Lab rendezvényére. Kételyek, kudarcok, padlóról való felállás. Na erről bőven lesz mit mondanom:)

https://www.eventbrite.com/e/break-into-tech-valtozassal-jaro-kudarcok-tickets-96410453261?fbclid=IwAR0GuVE_0Sup4_quYw19JY6Pou68Bv9KNItVSKEFMPwAcneMHnNbXJsE4Hc

Nadia Edwards-Dashti-val az EWPN konferencián találkoztam és elkötelezetten támogatja a nőket azzal, hogy bemutatja a pénzügy területén munkálkodó csajokat. Így jöttem én a képbe. Jó kis beszélgetés volt. Csak angolul tudóknak. Meghallgathatod, ha rákattintasz a gombra.

2o2o. április 29.

2o2o. április 2.

2o2o. március 31.

2o2o. január 31.

2o2o. február 2o.

ELNAPOLVA!

2o2o. március 19.

ELNAPOLVA!

2o2o. március 1o.

ELNAPOLVA!

Cziffra_Julival.JPG

Czifra Juliannával a Projekt Menedzserek Szövetsége által szervezett teadélutánon találkoztam. Megkért, hogy meséljem el, hogy mennyire építettem tudatosan a karrieremet (spoiler alert: semennyire) és találkoztam-e toxikus vezetőkkel (nem is eggyel). Egy jó interjú lényege a jól megfogalmazott kérdés és Juli ennek mestere. 

true.jpeg

Egy igazi csemegének ígérkező esemény: A toborzási nonferencia - the recruiting unconference

Hogy mi a téma? "Van ez az egy életed"

Mondom, hogy izgi lesz!

https://trubudapest.com/2020/02/17/van-ez-az-egy-eleted/

2o2o. május 21.

ELNAPOLVA!

professional rebel

+36 305206090